PRETRAŽIVANJE
WEB SHOP
BRANDOVI

Daiwa je kako i sama sebe naziva najveći svijetski specijalist u proizvodnji ribolovnog pribora. Od kada je utemeljena 1958. godine postavlja nove standarde u proizvodnji ribolovnog pribora. Nedugo je proslavila svojih prvih 50 godina, sada je vrijeme za drugih 50. Oduvijek je poznata kao najinovativniji proizvođač ribolovnog pribora te je temelj razvoja mnogih mehanizama koji danas koristimo u ribolovu. Daiwa je godinama vodeća svijetska tvrtka za proizvodnju ribolovnog pribora uvijek dosljedna svom motu, potpunoj kvaliteti, inovativnom dizajnu i najnovijoj tehnologiji.

 

Cormoran je njemačka tvrtka osnovana 1973. godine.Jedna je od vodečih proizvođača ribolovne opreme. Prvi su u svijetu proizveli "free spool" rolu.

 

TICA je brand osnovan 1991. godine. U vrlo kratkom vremenu popeo se u sam vrh svjetske proizvodnje rola i štapova. Tica role i štapove prvenstveno odlikuje vrhunska kvaliteta, a cijenom su pristupačni svakom kupcu. 

 

Owner je jedan od najvećih proizvođača udica na svijetu. O Owner proizvodima nije potrebno puno govoriti jer gotovo svaki ribolovac barem se jednom uvjerio u kvalitetu ovih prozvoda. Jedna od najpoznatijih karakteristika Owner udica je njihov Cuting Point trostruko laserski brušeni vrh udice koji probija bilo kakvu prepreku pred sobom. Zato pazite Owner je oštar i ne prašta!

 

Momoi je jedan od najstarijih prozvođača najlona i struna na svijetu. Svoj prvi monofil Momoi je izbacio na tržište prije nevjerojatnh 55 godina. Od tada posvečen je samo kavaliteti i tijekom godina razvio je materijale i proizvode koji s opravdanjem zaslužuju rečenicu koju uvijek koriste na svojim proizvodima : ''Broj 1# monofil na svijetu''. ! Momoi monofili i upredenice su proizvodi koji znače kvalitetu a za vas lagodan ribolov bez opterečenja.

 

Yo Zuri; najprodavanije varalice na svijetu! Yo Zuri konstantno radi na unapređivanju svojih proizvoda i tako uvijek ostaje korak ispred ostalih. Ova tvrtka od varalica je napravila nemoguće. Svaka varalica je dotjerana do samog savršenstva. Također Yo Zuri je ponosni vlasnik i izumitelj jedine varalice na svijetu koja mijenja boju..Sashimi voblera.

 

Tradicija koja traje od 1927. godine. Poznat po svojim vječnim gumenim čizmama. Nedostižna kvaliteta po mjeri za profesionalce. Želite li nositi nepoderivu odjeću ili biti ponosni vlasnik svojih prvih ručno rađenih čizama od prirodne gume, predstavljamo Vam Le Chameau jednostavno najbolji izbor za lovce i ribolovce.

 

Climax je brand jednog od največih europskih proizvođača monofila. Široka paleta proizvoda vrhunske kvalitete sa pristupačnim cijenama. Climax prozvodi gotovo sve: monofile za slatku vodu, monofile za more, fluorocarbone, upredenice, upredenice i gotove predveze za šaranski ribolov, alate.

 

Brand sa dugogodišnjom tradicijom u izradi štapova. Nastao je iz industrije koja je proizvodila jedra i jarbole za brodove. Sportex je specijalist za vlakna, a o tome govori i kvaliteta i izdržljivost njegovih štapova.

 

Engleski proizvođač mamaca za šaranski ribolov. Sve sirovine za izradu ovih prestižnih mamaca su birane. Večina sirovina potječe iz Japana. Šaranolovcima jako poznat brand. Mamac za lov šarana broj 1#!

 

Salmo je poljski proizvođač varalica. Sve varalice napravljene su od balze. Za izradu Salmo varalica koriste se samo najkvalitetnije boje i naravno što je danas prava rijetkost pravo drvo. Salmo varalice poznate su i prihvaćene os strane ribolovaca širom Hrvatske.

 

Japanski proizvođač plastičnih kutija za pribor. Gotovo sve Meiho kutije su patentirane i pravo su remek dijelo. Potražite Meiho kutije u trgovinama. Sve kutije napravljene su od najkvalitetnije plastike, neke su gotovo neslomljive, a svaka kutija osigurana je od izvrtanja pribora.

 

Jeftinije kutije za pribor talijanskog proizvođača. Kutije za svačiji džep koje kvalitetom i funkcionalnošću nimalo ne odskaću od oslaih proizvođača.

 

Svim ribolovcima je poznato da je danas teško naći kvalitetan plovak. Stim problemom najčešće se susreću takmičari. Poljska firma Expert proizvodi upravo plovke vrhunske izrade i kvalitete. Svi plovci su od balze i savršeno obrađeni. Boja na njima je trajna kao i forma plovka.

 

Solano je proizvođač sunčanih naočala. Leće na Solano sunčanim naočalama proizvode se u Americi i vrhunske su kvalitete. Sve Solano naočale polarizacijske su i pomaži Vam da riješite problem s odbljeskom vode.

 

Francuski proizvođač metalnih varalica.

 

Metalne varalice svih oblika i veličina.

 

Engleski proizvođač svih vrsta upredenica za šaranski ribolov. Snake Bait, Snake Skin, Super Nova samo su neke od poznatih upredenica ovog engleskog proizvođača.

 

Primama za sve vrste ribolova na slatkim vodama. Šaran, amur, deverika, crvenperka....

 

Kukuruz u bočicama svih aroma i okusa.

 

Sve čega ste se mogli sjetiti da Vam treba za ribolov na moru ili slatkoj vodi; sistemi, predvezi, kopče, perle...

 

Streamer olova svih oblika i veličina!

 

Sve vrste olova za šaranski ribolov + šaranski sistemi. Sva olova plastificirana su i u bojama kako bi bila manje vidljiva u vodi.

 

Japanski najloni za Big Game ribolov. Jedni od najprodavanijih najlona na svijetu.

 

Američki proizvođač monofila i sajli za sve vrste ribolova. Posebno poznat u opremi za Big Game ribolov.