PRETRAŽIVANJE
WEB SHOP
NOVOSTI

YouTube kanal!

Za one koji ne znaju možete nas potražiti i na našem YouTube kanalu. Na ovom kanalu davati ćemo savjete, predstavljati proizvode i pričati o stvarima koje ne pišu na kutijama proizvoda. Kliknite na link i posjetite nas na: http://www.youtube.com/user/fishingtacklecroatia

Vaš B.B.S. Sport d.o.o.

opširnije

Akcija u Fisherman's Partner trgovinama

Posjetite nas tijekom prosinca i ostvarite popuste u Fisherman's Partner trgovinama!!!

 

opširnije

KAKO KUPOVATI KARTICAMA NA WEB SHOPU!

Prodaja karticama se vrši na isti način kao i normalna web shop prodaja.
American Express Maestro MasterCard Visa  

1. REGISTRACIJA ili PRIJAVA
    Prije kupovine potrebno je registrirati se ili prijaviti na web shop sustav. Kućica za prijavu nalazi se na vrhu web shop stranice. Unesite postojeće podatke ili kreirajte svoj račun i sustav će Vas zapamtiti. Ako ste novi kupac pogledajte u inboxu verifikacijski kod (pogledajte isto i u junk/smeće ili spam folder)

2. ODABIR
    Odaberite željeni artikl i kliknite na košaricu koja se nalazi kraj svakog artikla. Za najmanju veličinu kraj velikog opisa artikla, a za dodatne veličine niže ispod opisa artikla.

3. KOŠARICA 
    Nakon što ste odabrali artikl krenite prema košarici i kliknite na nju i otvoriti će se dio s obrascem s Vašimpodacima.

4. ZAKLJUČIVANJE NARUDŽBE I KUPOVINA
    Odaberite način plačanja (Plaćanje karticom). Kliknite zakljući narudžbu, nakon čega će se otvoriti obrazac s informacijama o Vašoj narudžbi. Kliknite Kupi  i web shop Vas prosljeđuje na stranicu PBZ Carda . Odaberite Zemlju i vrstu kartice kojom plaćate te ispunite obrazac. Nakon što ste odradili kupovinu PBZ sustav će Vas vratiti na www.ribolovnipribor.hr. Ukoliko nekog artikla nema ili je došlo do smanjenja cijene Vaš iznos za platiti kod provođenja naplate kartičnog sustava biti će umanjen.

5. STORNO 
    ako želite odustati od narudžbe a proveli ste plaćanje karticom molimo Vas da odmah reagirate i ovbavjestite nas o tome mailom ili telefonski kako bismo mogli izvršiti storno transakcije.

6. POŠTARINA
    Kupci iz Hrvatske poštarinu plačaju na ruke prilikom preuzimanja pošiljke prema cjeniku HP-Ekspresa.

7. POŠTARINA - EU i ostatak SVIJETA
    Kupcima koji robu naručuju izvan Hrvatske poštarina se automatski naplačuje 27,00 EUR prema tarifi za volumetričku težinu od 1.0 kg. Ukoliko je težina pošiljke veća, kupac će biti obavješten o tome te će mu prema dogovoru cijena dostave biti i zaračunata.